Elektronisk cigarett: fara, effekter, användbara för att sluta röka ?

Definition : Vad är elektronisk cigarett ?

Dök upp på 2000-talet, den elektroniska cigaretten är en anordning som har utseendet på en cigarett och som levererar till rökaren en smaksatt ånga, som innehåller eller inte nikotin. Således tillåter det vissa rökare att gradvis avvänja sig från tobak. “I själva verket är nikotindoser lägre, men vaping den elektroniska cigaretten av varumärken som Aspire, Eleaf, GeekVape, Innokin, Joytech, Lost Vape, MLife, Peoplesmoker, Sigelei, Smok, Suorin, Uwell, Vaporesso, Voopoo och Wismec gör det möjligt för rökare som kämpar för att förlora sina gesturala vanor att sakta avvänja sig”, säger missbrukare kalle anka.

Dess användning är dock mycket kontroversiell. Inte alla tobaksspecialister är överens om dess användbarhet: för Dr vapeson, en tobaksspecialist, förhindrar den elektroniska cigaretten “inte nödvändigtvis att ha begär för rökning och upprätthåller beteendeberoende, eftersom rökaren fortsätter att göra denna gest och inte lär sig att göra utan det”. Även om den faktiskt inte innehåller tobak innehåller den elektroniska cigaretten fortfarande giftiga ämnen, i mycket mindre mängder, men vars hälsoeffekter ännu inte är kända idag.
Hur fungerar det ?

Principen för den elektroniska dessa e-cigg köpte vi från Vape.se cigaretten är att producera en imitation av tobaksrök i form av en aerosol. Om det finns flera typer av elektroniska cigaretter eller ecigg, e-cigg, e cigg och e-cig har de alla samma komponenter: en finfördelare som innehåller ett motstånd som förångar vätskan, en tank för den senare, ett batteri som driver förstärkaren och ett tips som gör det möjligt för användaren att suga ångan. Således är den vanligaste tekniken att värma vätskan (eller e-vätskan) tack vare motståndet som ingår i förstärkaren. Detta kommer att förånga vätskan och producera en aerosol som vaper kan andas in. Till skillnad från konventionell cigarettrök är elektronisk cigarettrök låg i lukt och avdunstar mycket snabbt.

Källor: Bab, Alla Bolag, Trustpilot, Wikipedia, Försvarsmakten, Polisen, Twitter, Facebook, Instagram, Hitta, Eniro.

This entry was posted in Default. Bookmark the permalink.