Bredbandsplaner Som Hjälper Till Med Ditt Arbete Hemifrån Behov

Som rädsla för att coronavirus sprider sig i landet, ger företagen sina anställda möjlighet att arbeta på distans eller arbeta hemifrån med bredband via ADSL.

Detta innebär att du kommer att kräva en snabb och tillförlitlig Internet-anslutning för att säkerställa att arbetet går effektivt medan du är på ett videosamtal med din chef eller ladda upp ett viktigt dokument om ADSL bredband.

Här är de bästa bredbandsplanerna som erbjuds av ledande Internetleverantörer för att säkerställa att din Internet-anslutning via ADSL bredband förblir snabb och låter dig arbeta sömlöst hemifrån.
Airtel

Airtels månatliga bredbandsplaner sträcker sig från Rs 799 och går så högt som Rs 3,999. Dessa planer erbjuder hastigheter som varierar från 100Mbps upp till 1Gbps samt obegränsad röstsamtal. Företaget avstår från installationsavgifter och erbjuder även gratis routrar på långsiktiga planer för nya anslutningar med ADSL.

Grundplanen kostar Rs 799 per månad och erbjuder 150 GB internet med upp till 100Mbps hastigheter. Du får också Airtel tack fördel som ger dig en prenumeration på Airtel Xstream app.

Om du behöver mer än den månatliga 100 GB-data kan du betala ytterligare Rs. 299 per månad för att få höghastighetsinternet utan någon gräns för dataanvändning.

Underhållningsplanen kostar Rs. 999 och erbjuder dig 300 GB internet med upp till 200Mbps hastighet. Premiumplanen, prissatt till Rs. 1 499 per månad ger dig 500 GB internet med upp till 300Mbps hastigheter och VIP-planen, vilket är den dyraste på Rs. 3,999 per månad ger dig obegränsat internet med upp till 1Gbps hastighet.

This entry was posted in Default. Bookmark the permalink.