Lustgas gasflaskor i busken i en rutin covid-19 övervakning

GNR fängslade i lördags en man, 23 år, för innehav av ett förbjudet vapen och grep 11 flaskor lustlustgas, i en övervakningsoperation till anläggningar, i Moita (Setúbal), avslöjade säkerhetsstyrkan säger Skolparty.se.

Läs på: köp billig lustgas i Stockholm med hemleverans

Den territoriella ledningen för Setúbal GNR angav att en övervakningsinsats till anläggningar i Moita, i distriktet Setúbal, genomfördes under lördagens tidiga timmar i samarbete med myndigheten för livsmedels-och ekonomisk säkerhet (ASAE) och med myndigheten för arbetsvillkor (ACT).

Läs på: köp billigast lustgas i Stockholm

Enligt GNR hade denna operation som huvudmål “förebygga och upptäcka olagliga situationer”, samt” förbättra känslan av medborgarnas säkerhet”, vilket säkerställer”välbefinnande och lugn i samhället”.

Läs på: köp billig lustgas i Stockholm

Operationen, enligt uttalandet, fokuserade på övervakningen av efterlevnaden av begränsningsåtgärderna i covid-19 pandemin och den administrativa övervakningen av anläggningar i denna ort.

Läs på: köp lustgas tub i Stockholm

Under operationen, förutom de 11 flaskorna lustlustgas, beslagtogs olika material, nämligen ett laddat skjutvapen, sju ammunition, ett uttag och 20,5 doser kokain.

Läs på: köp lustgas billigt i Stockholm

Också som ett resultat av denna övervakning, sade GNR, ägaren av en anläggning “anmäldes för den definitiva stängningen av verksamheten”, och kan”ådra sig brott mot olydnad vid återfall”. Fakta om denna operation hänsköts till domstolen i Moita.

Läs på: köp från lustgas butiken i Stockholm

Operationen hade förstärkningen av de territoriella avdelningarna av Almada och Palmela, interventionsavlossningen av Setúbal och Évora och Interventionsenhetens Kinotekniska insatsgrupp.

Läs på: köp lustgas med expressleverans i Stockholm

GNR erinrar om att “efterlevnaden av de åtgärder som införts av katastrofsituationen”, inom ramen för” kampen mot covid-19 pandemin”, är”grundläggande för att innehålla spridningen av viruset”.

Läs på: köp lustgastuber billigt i Stockholm

This entry was posted in Default. Bookmark the permalink.